Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Er verandert veel in je lichaam, in je gedachten en in je hart. Een tijd waarin je kindje groeit, zich ontwikkelt, jouw stem gaat herkennen en waarin de relatie tussen jouw baby, jou en de omgeving begint. Je kunt dit nieuwe leven koesteren en liefhebben.

Het valt vaak nog niet mee om voor deze intense ervaringen tijd te maken. Daar is vertraging voor nodig. Mindful zwanger en baren kan je daar wellicht iets in leren.

 

Om kennis te maken met mij en mijn aanbod ben je welkom op 13 april van 10.30-12.00 u. Kosten € 5,00. Merendreef 8, Valkenswaard.

 

De training is bedoeld voor de zwangere. Als er behoefte is aan bijeenkomsten met partner kunnen daar aparte afspraken over gemaakt worden.

Max. aantal deelneemsters is 6.

Kosten voor de training € 50,00 pp

 

 

De training die ik geef bestaat uit 4 bijeenkomsten en het kijken van de film: In Utero. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we ervaringen uit en doen meditaties die gebaseerd zijn op mindfulness en compassie. De meditaties krijg je via de mail toegestuurd zodat je ook thuis kunt oefenen.

We staan stil bij onze adem, bij ons lichaam, hoe om te gaan met pijn (want bevallen gaat pijn doen) en wat als de spanning oploopt. Zo ga je je stukje bij beetje voorbereiden op de bevalling.

Belangrijk, om goed terug te kijken op je bevalling, is dat jij je veilig kunt voelen, vertrouwen hebt in je eigen lichaam en dat je mee beslist wat er nodig is. Ook deze items komen terug bij de bijeenkomsten.

 

De film In Utero is een documentaire over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij.